SJ Guide

Veronica Maggio på Liseberg

Posted on: maj 23, 2015

Igår kväll spelade ju Maggio på Liseberg. Till skillnad från spelningen för två veckor sen på Gröna Lund var vädret igår allt annat än bra. Tunga moln, friska vindar och stundvis kraftigt regn. Men man kan ändå säga att vi hade tur med vädret. Trots att det regnade ganska kraftigt både för och efter spelningen var der uppehåll den dryga timmen Maggio stod på scen. 

Vädret märktes på publikantalet. Sist hon spelade på Liseberg kom drygt 20 000 personer och kravaller utbröt när man stängde entréerna. Igår var det i princip inga köer alls (första fansen kom dock 03 på natten). Det kändes som väldigt skralt med folk så är förvånad över publilsiffran 13 000. 

Själva konserten då? Jo, skitbra som vanligt. Egentligen samma setlist som på Gröna Lund och det är bra som det är men å andra sidan inget nytt. Ingen ny låt och ingen låt från första plattan. 

Trots att ryktet om att Håkan Hellström skulle gäst än en gång var falskt tror jag de flesta besökarna var nöjda. Och det är otroligt fint att se att Maggio faktiskt börjar få samma kontakt med publiken som Håkan. På storbildsskärmen kan man se fansen längst fram storgråta till låtar som ”Låtsas som det regnar” och frågan är vad som är finast – Maggio på scenen eller fansens lilla fest på storbildsskärmen. 

Trots allt är det en ganska diskret publik. Det blir ingen folkfest eller gigantiskt dansgolv för 17 000 pers som på Grönan. Maggio måste själv be om att få se alla händer i luften men 80% åker ner efter första låtraden. 

Men totalt sett en bra kväll och konsert som får 3,5 mickar av fem. 

   

   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

SJ Guide on Twitter

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 8 andra följare

Kategorier

Arkiv

%d bloggare gillar detta: